Comoara lui Magellan (Treasure Hunt intern) – Echipa I

Pentru că ne place să ne simţim bine, aici, la Teen Press mai organizam tot felul de concursuri şi activităţi interne. De data aceasta dăm afară din casă şi vă povestim despre cum a fost la “Comoara lui Magellan” ce reprezinta un treasure hunt între cei din colectivul redactional.

de Ion Mateş – fotoreporter

Într-o zi aparent ploioasă, se făcu de se strănseră șapte inși care voiau cică să facă doua echipe să se întreacă ei între ei.

Comoara lui Magellan - Treasure Hunt

Echipa 1, formată din Ban Gabriel, Udrescu Ovidiu, Meilă Mădălina și Brătan Irina, primește primul indiciu și pleacă înspre Liceul Lazăr. Dornici de mișcare în acea duminică, se hotărăsc sa ia perpedes-ul, decizie ce avea să ducă ulterior la ambuteiaje de trafic cu basculante și strângeri de mameloane de vaci.

Comoara lui Magellan - Treasure Hunt

Ajunși la prima locație, echipa 1 primește prima probă: să convingă 5 persoane să-și arate buletinele în fața camerei. Primul invers de persuasiune e un tip. La scurt timp e convinsă și o tipă. Următorul are și pretenția de a primi o țigară. Încă o tipă. La sfârșit, participanții s-au hotărât să acosteze un vârstnic. După câteva nereușite, reușesc să convingă o bătrână să le arate buletinul, în schimbul unor zambile rupte din parc. Nu mică le-a fost supărarea când bătrâna nu avea buletinul la ea, fapt care i-a motivat să abordeze tot o tânără.

Comoara lui Magellan - Treasure Hunt

Primit al doilea indiciu, se îndreptară spre ASE. Ajunși la destinație și după un scurt schimb de priviri cu echipa participantă cu care se întâlniseră, componenții primei echipe primiră a doua sarcina: să ia un interviu cu privire la homosexualitate unui bătrân. Simplu, nu?

Așadar se îndreaptă spre biserică, cu speranța de a găsi niște credincioși dornici sa își exprime opinia asupra acestui subiect. Desigur, îmbrăcămintea adecvată era indispensabilă. Nereușita însă îi îndeamnă aici să abordeze pe cineva de pe o bancă pe Calea Victoriei.

Comoara lui Magellan - Treasure Hunt

Reușita interviului aduce Echipei 1 următorul indiciu. Acesta îi îndreaptă spre Liceul Mihai Viteazul. După o scurtă călătorie cu 311, echipa ajunge la destinație unde primește și a treia probă: să convingă 10 persoane să semneze o petiție pentru legalizarea educației sexuale în școlile generale. O sarcină “relativ” ușoară. După câteva incursiuni pe la magazinele și vânzătoarele locale, sarcina e îndeplinită.

Ultimul indiciu îi trimite pe concurenți la Universitate unde aceștia se întâlnesc cu cealaltă echipă. Ultima proba este și comună ambelor echipe, însă și contra cronometru: prima echipă care strânge 10 lei chetă este câștigătoare.

Comoara lui Magellan - Treasure Hunt

Echipa 1, după mai multe vizite rapide la băncile din apropiere pline cu oameni reușește să strângă suma cerută, din păcate pentru ei, în același timp cu Echipa 2 (wow).

Urmează să se dea o probă de departajare: câștigătoare este prima echipă care reușește să convingă un șofer să îi lase să claxoneze la mașina lor. Imediat țâșnește Gabi prin mijlocul rondului de la Universitate și se apropie de o camionetă începând să vorbească repede cu șoferul. Apoi, în urma unui lung claxonat și gesticulații sugestive, apare învingătorul făcându-și turul victoriei.

Comoara lui Magellan - Treasure Hunt

Vezi toate pozele!

Recommended Articles

5 Comments

  1. Se pare ca v-ati distrat. 😀 Si eu jucam jocul asta cand eram mai mica, dar pe o arie de 3 strazi 🙂 Si da, e cam aiurea cu batraneii, multi dintre ei nu sunt asa deschisi. Care a fost premiul pentru echipa castigatoare? : >

    1. Premiul au fost banii stransi din respectiva cheta :)) Cu toate ca nu s-a pus problema de premiu ci doar de distractie 😀

      1. Asta e clar ca sa va distrati era toata ideea, dar un premiu dulce (la propriu) nu strica. 😀

  2. Poza cu Gabi si camioneta este absolut priceless :))

  3. foarte frumos joc!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *