Avem verde la petrecere la Balul Bobocilor din Lazar

BalLazar 1

BalLazar 1

de Maria Tudor – reporter
foto: Antonia Catana – seminarist

După prima rundă de teste și note de pe semestrul ăsta, tot ce puteam cere era o petrecere în toată regula, unde să uităm de teme și de profesorii care ne cam umbresc frumoșii ani de liceu cu exigența lor de fier. Și ce petrecere mai potrivită să ne satisfacă această nevoie, dacă nu chiar Balul Bobocilor din Lazăr!

Lăzăriștii și-au respectat tradiția și ne-au oferit o seară pe cinste duminica aceasta, 16 noiembrie, în Club Bamboo, începând cu ora 19.00. Cu toții știm că puține baluri mai reușesc să ne surprindă cu ceva inovator, însă cel din Lazăr nu se numără printre ele. Fie că ești abia intrat la liceu sau mai ai puțin și dai bacu`, este imposibil să nu te simți bine în compania frumoșilor lăzăriști.

Anul acesta, Lazăr a vrut să evidențieze cele două laturi ale oamenilor: cea înflăcărată și cea rece ca gheața. Drept urmare, tema a fost denumită, scurt și la obiect, „Fire&Ice“. Aceasta ilustrează perfect conceptul abordat, foarte inspirat de altfel, întregul eveniment îmbinând perfect cele două elemente de poli opuși.

BalLazar2

Am avut surpriza de a-l vedea pe Andrei Lăcătuș, Șurubel, cum îl știu unii, în ipostaza de prezentator. Haiosul de la „10 lucruri“ și, de asemenea, fost lăzărist, nu a putut niciodată să se detașeze complet de liceu, în pofida anilor de când nu a mai călcat pe holurile acestuia. După ce Șurubel a terminat de înșiruit sponsorii, printre care se numără Avon, Oriflame, Victoria Models etc., și de făcut onorurile necesare directorilor și Primăriei, s-a dat startul concursului Miss și Mister Boboc. Trebuie să recunosc că am fost obișnuiți să ne bucurăm de prestația unei trupe înainte de începerea concursulului propriu-zis, însă dacă lăzăriștii au vrut să intre direct în brânză, cum s-ar zice, cine suntem noi să îi oprim.

BalLazar3

Defilarea de zi a adus în scenă șase perechi de bobocei, unul mai frumos și elegant ca altul. Aceștia s-au prezentat cum au știut ei mai bine, pe ritmuri săltărețe și au depășit toate dificultățile întâmpinate cu zâmbetul pe buze, ca niște vedete adevărate! Nici la proba surpriză nu au fost mai prejos, unde, înspăimântați cum erau, au fost puși în postura de a antrena conversații amoroase sau de a scăpa de poliție. Însă, nicio situație nu s-a dovedit destul de jenantă pentru a-i încurca pe bobocii noștri.

La proba de talent, ne-am putut bucura privirea cu aproape toate stilurile de dans, de la R&B și dans contemporan, la cha-cha și dans din buric. Și când zic că ne-am bucurat privirea, mă refer la gemenele Daria și Ioana Pentelie, care ne-au oferit un show „double trouble“ pe melodia „Show me how you Burlesque“ (Christina Aguilera ft. Cher), armonizând senzualitatea cu rafinamentul. Nici Alexandru Hurduzeu nu a fost mai prejos, topind inimile multor fete, atât prin fluiditatea mișcărilor, cât și prin melodiile alese, „Treasure“ și „If I was your man“ (Bruno Mars). Pe de altă parte, Miruna Mărăcine și Ioana Hoțoiu ne-au oferit fiecare câte un dans contemporan, ce ne-a tăiat respirația și care a impresionat prin simplitatea și profunzime.

BalLazaronl-18

După aceste două momente delicate, sângele ne-a fost pus din nou în mișcare de ritmurile latino ale Shakirei („Hips don`t lie“), odată cu prestația amețitoare a Cezarei Petredeanu. Însă, preferatul tuturor la proba de talent a fost ultimul concurent, Theodor Benga, care ne-a vrăjit de-a dreptul prin dexteritatea și înfocarea cu care a cântat la pian. Ei, nu degeaba se spune că cel din urmă va fi cel dintâi!

BalLazaronl-19

După ce ne-am mai încălzit puțin pe muzica DJ-ului, a venit și rândul Deliei Matache să facă senzație. Nonconformista cântăreață a încins spiritele cu hit-urile sale, dintre care amintim, „Ipotecat“ și „Pe aripi de vânt“, iar dorul de vară nu a fost nicicând mai mare decât atunci când am cântat cu toții melodia „A lu`Mamaia“.

Ne-am mai liniștit, am mai conversat, însă acu-i acu`, deoarece se apropie cu pași grăbiți defilarea de seară din cadrul concursului Miss și Mister și, odată cu ea, decernarea premiilor. Hai, să nu mai lungesc vorba cu cât de elegant au arătat cu toții în ținutele de seară, că doar ați văzut cu ochii voștri, și să vă zic direct cine sunt cei mai frumoși boboci ai acestui an. Pe locul III, se situează Alexandru Popescu și gemenele Pentelie, Ioana și Daria, fiind probabil prima oară când podiumul este ocupat de două persoane. Pe locul II, se află Mihai Teodorescu și Ioana Hoțoiu, iar pe locul I, nu poate fi nimeni altcineva decât… (tobele, vă rog) Theodor Benga și Miruna Mărăcine. Pentru că ei au primit cele mai multe aclamații din partea publicului, Miss și Mister Popularitate sunt Tudor Stănilă și Cezara Petredeanu.

BalLazaronl (23 of 58)

Dar, stați! Balul nu s-a terminat. După prestația trupei Today, Maximilian ne-a demonstrat ce galant este el, spunându-le tuturor fetelor prezente cât de sofisticate sunt.

Nu cred că mai este nevoie să adaug ceva, că doar ne-am dat seama deja cât de bine știu să se distreze lăzăriștii. Poate doar să îmi pară rău pentru cei care au ratat un asemenea bal, însă nu-i bai, pentru că sunt sigură că cel de anul viitor va fi cel puțin la fel de măreț.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *