Summer Well – festivalul cu si despre oameni


de Sabrina Canea- Redactor-Șef

Povestea e aceeași de fiecare dată când ne strângem toți, în gașcă: ne așezăm cu toții la o masă, bem câte o bere (dacă ești minor, să știi că e fără alcool) și, cum e normal, începem să vorbim despre lucrurile la care, credem noi, ne pricepem cel mai bine: oameni, relații, locuri faine și muzică bună. Vrem mereu o aventură și amintiri de neuitat așa că încercăm să le îmbinăm pe toate pentru experiențe faine de vară. În final, tragem și-o concluzie: oamenii mișto și muzică bună găsim într-un singur loc: la petreceri. Ceea ce nu știi e ca petrecerile astea devin cu atât mai tari cu cât le găsești în cadrul festivalurilor.

În ultima vreme, am tot vorbit despre festivalurile verii, despre Electric Castle, Padina Fest, Untold și, cum să uităm, de deja tradiționalul Summer Well, cu diverși și mereu mi se întoarce aceeași întrebare: „da’, de ce să dau, mă, bani pe bilet?“

„Mmm, pentru muzică?“, vine un răspuns.

Sigur, muzica este primul și poate cel mai pregnant motiv pentru care ți-ai cumpăra bilet la un festival, indiferent care ar fi acesta. Dacă nu-i pe placul tău nicio trupă sau, și mai nasol, dacă nu cunoști nicio trupă, chiar nu are rost să te gândești măcar la a-ți cumpăra bilet. Totuși, la sfârșitul zilei nu-ți vei aminti neapărat cum a cântat fiecare artist, dacă s-a încurcat sau nu la versuri sau dacă a cântat și melodia ta favorită, cât cum te-ai distrat cu prietenii cu care ai fost la concert.

Festivalurile sunt despre comunități de oameni și despre distracția de care ai parte cu ei, iar toate astea creează atmosfera aia de festival după care, mai nou, toți tânjim. Asta mă aștept să găsesc și să găsim și weekend-ul ăsta la Summer Well: pe lângă concerte pe cinste, oameni frumoși și fericiți care știu să îmbrățișeze voia bună și să se distreze.

Eu voi fi acolo și aștept să ne întâlnim! Nu uita, Domeniul Știrbey din Buftea, sâmbătă și duminică – 13 și 14 august -, începând cu 3 după-amiaza. Be there or be square!

P.S.: Nu uita să vii pregătit cu aplicația Summer Well deja instalată!
1d65127643084f0d68748172006500325

Ca un mic reminder, festivalului își va da startul începând cu ora 15:00 în ambele zile. Pentru cei mai nefericți dintre noi, care nu au la dispoziție o mașina, organizatorii au pus la dispoziție și o linie specială RATB care va face legătura între Piața Victoriei şi Domeniul Ştirbey şi va fi disponibilă începând cu ora 14:30 în ambele zile de festival, pe 13 şi 14 august. Linia este directă şi plecările vor fi la aproximativ la fiecare 30 de minute. La finalul fiecărei zile de festival, după ultimul concert, autobuzele se vor găsi la ieșirea de pe domeniu și vor pleca către București la același interval, până la ora 4:00 dimineața.

Dacă încă mai vrei bilet (și vrei!), îți recomand să te grăbești, căci mai este mai puțin de-o săptămână și este o ocazie de neratat. Bilete mai pot fi achiziționate la prețul de 355 lei + taxe din aplicația mobilă Summer Well, din orice shop Orange, pe www.easytickets.ro sau www.eventim.ro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *