Calendar de vacanta

stufstock

stufstock

de Robert Frunză – redactor

Acum, că a trecut o lună şi ceva din vacanţă, pentru cei care au rămas deja fără idei, poate descoperă ceva nou aici. Desigur, pentru multe din ele o să ai nevoie de ceva fonduri şi o gaşcă de prieteni.

E simplu: iei telefonul, suni câţiva prieteni şi vă întâlniţi. Centrul vechi e o zonă bună şi ziua, şi noaptea. Printre cluburile bune din centru se numără Kulturhouse, Club A, Chat Noir (părerea mea). Cei care nu ies din casă se delectează cu FB (şi dau F5 continuu pentru a vedea noutăţile). Alţii urmăresc filme vechi şi tot aşa. Pentru idei de filme găsiţi topuri, comentarii şi alte noutăţi pe imdb.com. Pentru filme noi, cinematografele au o gamă largă de oferte, filme care mai de care; 3D-uri, efecte ultra-mega speciale şi ecrane gigantice. Printre ultimele super producţii se numără „Harry Potter 7 – partea a II-a“, „Transformers 3“ (înlocuitoarea lui Megan Fox nu e rea), „Green Lantern“ şi „Captain America“ (producţiile Marvel o duc din ce în ce mai bine).

Pentru cei care au chef de o ieşire (şi au şi bani desigur), trenuri există pentru aproape orice destinaţie din ţară, dar şi în afară: biletul la cuşetă destinaţia Budapesta e 200 lei. Dacă ai ratat Festivalul Medieval din Sighişoara (27-31 iulie), poţi să vii în cetatea medievală pentru Festivalul de Muzică Academică (1-11 august).

Mie, unul, îmi place Sibiul la nebunie. Mi se pare cel mai frumos oraş al României. Între 8 şi 14 august în Sibiu va avea loc festivalul ARTmania. Se vor desfăşura concerte, expoziţii şi alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Desigur, majoritatea va veni pentru concertele de vineri şi sâmbătă (12, 13 august).

Adepţii drumeţiilor trebuie să facă şi anul acesta traseul Jepii Mici. Atenţie însă cu vremea schimbătoare de vara asta! Celor care nu sunt echipaţi le este recomandată telecabina până la Babele şi de acolo pe jos până la Crucea Caraiman. 🙂

Litoralul va fi şi anul acesta, ca în fiecare an de altfel, foarte animat. În Costineşti, în Mega Discoteca T, veţi auzi artişti precum Guess Who, Connect-R, Paraziţii, Deepside Deejay, Grasu XXL şi alţii. În Ring este Espuma Party sau este Glow Party cam de două ori pe săptămână. În White Horse e muzică bună non-stop :), iar în MAX, pentru cei care au băut puţin cam mult şi orice muzică „e OK, frate!“, vă puteţi delecta cu muzica clasei inferioare, manelele… Pe plaja Saturn-Venus, pe 30 şi 31 iulie va avea loc mega evenimentul house al verii, Liberty Parade. În final, în Vama Veche, în perioada 21-29 august va avea loc a noua ediţie a festivalului Stufstock.

Ştiu că am făcut puţin pe ghidul de vacanţă şi ştiu că aceste informaţii le găsiţi şi pe net, dar e mai OK când ţi le recomandă cineva, decât atunci când le vezi la event pe FB, zic eu. O vară plăcută în continuare!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.