Incheiat – Pachete Never Be Alone – In C.N. Mihai Viteazul

Echipa de organizare a Colegiului National ,,Gheorghe Lazar” in parteneriat cu trustul Adevarul Holding are placerea de a va invita la cea de a doua oprire a campaniei Never be alone in data de 19 mai in Colegiul National ,,Mihai Viteazul”. Vezi mai multe detalii.

Daca doresti sa participi in ziua evenimentului la concert, Teen Press ti-a pregatit si un concurs care cu siguranta te va bucura. Scrie-ne de ce crezi ca trebuie promovata caritatea in Romania. 2 dintre participanti vor primi pachete NEVER BE ALONE – un ghiozdan oferit de British Council , un voucher oferit de LaserMaxx Romania – laser tag arena , doua produse cosmetice de la Oriflame si o invitatie la eveniment.

Comentariile valide trebuie sa contina numele real al persoanei.(se accepta prescurtarea numelui de familie ex: P. Mihai)
Concursul se incheie in data de 18 Mai, ora 18:00.
Castigatorii vor fi contactati prin e-mailul furnizat, iar pachetul va fi ridicat prin prezentarea castigatorului la evenimentul din 19 Mai.

UPDATE:

Castigatorii sunt:
-G. I.
-Stancescu Daniel

Vezi extragerea:
[youtube]0M7-5lqvUMM[/youtube]

Recommended Articles

10 Comments

 1. David Daniela

  Consider că este un lucru esenţial să încurajăm caritatea în România, pentru a sprijini şi pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale persoanelor defavorizate social.

 2. Cred ca in Romania caritatea trebuie promovata tocmai pentru ca avem nevoie de asta. De ce? Pentru ca situatia noastra socio-economica nu e deloc roz si putin ajutor pentru cei ce au nevoie nu strica niciodata. In al 2-lea rand Romania a fost intotdeauna o tara dispusa sa ajute (vezi teledonuri) si asta inseamna ca aici se poate si ca merita sa organizezi campanii de caritate. 🙂
  La noi nu e asa usor sa pornesti o campanie, dar cand vine vorba de latura sociala suntem destul de sensibili, si, uite ca e important sa promovam astfel de actiuni pentru a ne ajuta reciproc in a trece peste greutati, ca si asa suntem destul de jos. Si ar mai fi ceva, educatia. Prin caritate ne auto-educam, ne facem sa devenim altfel 🙂 si e bucuria aia ca ai putut ajuta cumva.

  Si pentru ca asa cum voi faceti TeenPress, altii pot spune ca fac campanii de caritate 😀 !

 3. Nu ma intereseaza premiile, e dragut sa faci un concurs de promovare a evenimentul, dar consider ca nu e necesar. Facebook-ul promoveaza suficient, iar, personal, banii pentru acele premiii, i-as dona fetitei care chiar are nevoie. Nu sunt multi, dar, in acest moment, orice leu conteaza.

  Ca sa raspund la intrebare. Nu as putea lua acest subiect numai pe tara noastra, deoarece raspunsul este incredibil de simplu: pentru ca suntem oameni.
  Poate ar trebui promovata caritatea in special in Romania din cauza societatii si a conditiilor de trai existente, iar prin atragerea atentiei populatiei catre aceste subiecte controversate, putem ajuta oameni care chiar au nevoie de ajutorul nostru, al celor putin mai mult norocosi.

   1. G.I.

    – Iti multumim pentru raspunsuri. Trebuje sa stii ca premiile sunt oferite de sponsorii nostri care au oferit produse si nu bani . 🙂

    1. Merci pentru lamuriri. Ma gandeam ca, de exemplu, dai niste bani pe ghiozdane, da’ dupa mi-am amintit ca sunt lucruri pe care sponsorii le au in dotare de ceva timp. :))

     Dar cred va puteti lipsi de oferta “bilet la eveniment”, ala e minimul care trebuie platit pentru un astfel de eveniment, imho. Nu ca as fi in masura sa dau sfaturi, evident, doar o mica sugestie, fara a va fi cu suparare. ^ ^

     Si, daca tot am dat de o persoana din organizare, o intrebare total off-topic: astfel de evenimente se pot organiza si in alte licee? Stiu ca la cei din Lazar a inceput totul, acum venind in sprijin si cei din Viteazu’.

     Multumesc. 🙂

     1. In UK, am tot avut pe-aici evenimente caritabile.

      Sambata am un eveniment. Este vorba de un fashion show unde modelele sunt studenti, unii designerii sunt studenti si altii firme diverse si in principiu totul tine foarte mult de studenti. Dupa fashion show va fi un After Party si cam asta a fost evenimentul.

      Biletul la tot evenimentul fiind £5 (aprox 25RON). In bilet practic intra accesul la Fashion Show si After Party. Iar toti banii se duc spre caritate.

      Sper sa-i fie utila ideea asta cuiva pentru a organiza si la noi. 🙂

 4. G.I.

  Da campania continua in mai multe licee din Bucuresti pana in luna decembrie. 🙂

  1. off-topic: Tu nu esti “the” Gabi care joaca in piesa de teatru “Draga Elena Sergheevna” cu Bubu si Ilinca?
   Am fost la piesa acum ceva timp. 🙂

   saru’mana pt. premiu, ghiozdanu’ imi surade, sper sa fie negru, eh. :))
   e surprinzator ca am luat un premiu scriind agramat (am pus virgula intre subiect si predicat, am realizat prea tarziu). :”>

   see ya’ there tomorrow, voi mai da din premiu cui doreste ^__^
   multumesc. 🙂

 5. Saileanu Florentina Isabela

  Am castigat una dintre cele 10 carti puse la bataie de Teen Press: “Intoarcerea Huliganului” de Norman Manea. imi puteti spune cand pot primi premiul?? astept raspuns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *