Vernisaj Kaleidoscop – Imagine. Cuvant. Suflet

Kaleidoscop

Kaleidoscop

Studenții Facultății de Jurnalism, din cadrul Universității Hyperion, vă invită la a doua ediție a expoziției de fotografie Kaleidoscop, pe 24 februarie 2012, începând cu ora 16.

Evenimentul va avea loc la sediul Universității, Calea Călărașilor nr. 169, corp B, colț cu Strada Popa Nan. În cadrul expoziției se va organiza și o tombolă unde puteți câștiga un zbor de agrement, oferit de firma Aventura Card.

Vernisajul vă prezintă viziunea în fotografie a studenților la Jurnalism, pornind de la stiluri și tematici diferite. Un „kaleidoscop“ în fotojurnalism și fotografie artistică.
18 studenți din anul II au venit cu inițiativa acestei expoziții, sub îndrumarea domnului profesor Vlad Leu, din dorința de a duce mai departe vernisajul și a crea o tradiție anuală.

În 2011, profesorul Leu a venit cu ideea primei expoziții foto de acest fel, vrând să demonstreze că și studenții la Jurnalism pot transmite emoții în printuri jurnalistice. Realizând că sunt diferiți ca stil, a venit cu numele de Kaleidoscop, prin prisma unei palete diversificate de fotografii. S-a gândit la o joacă de copil pentru privitor, care fixează o rețea complexă de forme și culori, asemenea fotografiiilor lor. Atunci ne-am gândit să continuăm cu acest concept, „să luăm“ acest Kaleidoscop și să-i dăm propriile noastre idei în fotografie.

Imagine. Cuvânt. Suflet formează elementele cheie din spatele acestui vernisaj. Imaginea și Cuvântul sunt doar primii pași pentru a înțelege fotografia. Noi credem că cel de-al treilea element este surpriza noastră, și anume Sufletul din spatele imaginii, care transmite pasiunea noastră pentru fotografie, căci fără ea, nu ar mai căpăta sens primele două elemente.

Noi vă invităm să priviți acest mix foto, realizat de studenți, din pasiune pentru fotografie, călătorii și fotojurnalism.Vă așteptăm cu drag!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *