Tu știi ce e teatrul sonor? Teatrul Improbabil vine cu răspunsul!

Teatrul Improbabil a lansat primul spot de imagine, prin care explică publicului larg ce înseamnă teatrul sonor și unde poate fi ascultat. Din distribuție fac parte actorii Cătălin Coșarcă, Ștefan Iancu, Bogdan Iancu, Victoria Raileanu, Ștefania Cîrcu, Carol Ionescu și Coca Bloos. 

Spotul pornește de la întrebarea Ce-ți trece prin minte când auzi teatru sonor? și explică nișa de conținut, contextualizând-o la diverse situații de zi cu zi în care poate fi prezent în viața publicului. Teatrul sonor, fiind stră-stră-nepotul teatrului radiofonic, nu depinde de un program sau o locație, ci poate fi ascultat oriunde, oricând: fie că ești la sala de fitness, în trafic, în pauza de masă sau în parc. 

Spotul a fost produs pro bono, alături de oameni care cred în dezvoltarea nișei de teatru sonor independent: actori, unii dintre ei protagoniști în spectacolele Teatrului Improbabil, o echipă de filmare tânără și echipa teatrului, care cuprinde profesioniști din domeniul teatrului și al publicității.

Teatrul Improbabil, primul teatru sonor independent din România, oferă spectatorilor săi o experiență total accesibilă: tot ce-ți trebuie e un device conectat la internet și, recomandă creatorii, o pereche de căști, pentru o experiență completă. 

Poveștile sunt croite atent de artiști emergenți pentru a te ajuta să te deconectezi și să reflectezi la poveștile, replicile și obstacolele personajelor. Un conținut care te ajută să stai, tu cu tine și o pereche de căști, să asculți, reflectezi și să lași sunetele să-ți ghideze imaginația.

Până în prezent, Teatrul Improbabil are la activ 12 spectacole, toate disponibile în regim pay-per-view pe platforma Streamerse. Fondurile din bilete merg integral către producția următoarelor stagiuni, proiecte speciale sau evenimente.

Teatrul oferă însă și conținut gratuit, care te introduce în lumea temelor sociale și poveștilor din spectacole. Pe canalul lor de YouTube sunt disponibile interviuri video cu oamenii din spatele spectacolelor, podcasturi și trailere, care pot fi ascultate oricând.

Echipa Teatrul Improbabil

Alexandru Ivănoiu – Fondator

Ilinca Prisăcariu – Co-fondatoare

Laura Fluture – Creative Director

Paul Crăciunescu – Copywriter

Vanesa Panait – Social Media Specialist

Producție

Laura Fluture – Producer 

Nicolae Constantin Tănase – Regizor

Emy Stanciu – DOP

Ilinca Prisăcariu – Production Assistant

Alex Pintică – Editing

Ștefania Grigorescu – Color Grading

Oliver Ibănescu – Production Sound Mixer

Adrian Piciorea & Robert Găgeată – Muzică & Sound Design

Mihai Smeu – Fotograf

Marius Șandor – Lumini

Ciprian Vidroiu – Focus Puller

Ștefana Micu – Transport Coordinator

Ștefan Cojocariu – Șofer

Actori

Cătălin Coșarcă

Ștefan Iancu

Bogdan Iancu

Paul Crăciunescu

Victoria Raileanu

Ștefania Cîrcu

Vanesa Panait

Carol Ionescu

Coca Bloos

Mulțumiri speciale

Publicis România 
Teatrul Bulandra

Salsafit Gym Unirii

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *