Targul Ofertelor Educationale din Strainatate in Bucuresti si Cluj

Targul Ofertelor Educationale din Strainatate in Bucuresti si Cluj

Targul Ofertelor Educationale din Strainatate in Bucuresti si Cluj

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

Targul Ofertelor Educationale din Strainatate EEF (European Education Fair) isi deschide portile joi, 21 februarie 2013 la Hotel Napoca Cluj din Cluj, de la ora 11:00. Sambata, 23 februarie 2013, caravana ajunge si la Bucuresti, la Athenee Palace Hilton, incepand cu aceeasi ora.

Evenimentul se bucura de prezenta unor reprezentanti ale celor mai prestigioase universitati din Europa. Participantii de la EEF au ocazia de a sta de vorba cu acestia, de a se informa cu privire la procedurile premergatoare dosarului de aplicare si a modului de viata din tara in care doresc sa studieze.

Targul ofera si alte oportunitati, printre care participarea la workshop-uri conexe, organizate de Consiliul Elevilor (Who moved my cheese? / Cine mi-a mutat cascavalul? – Profil al schimbarii bazat pe bestseller-ul Who moved my cheeese?) si de Anthoniy Brooks de la Universitatea din Aalborg, Danemarca, pe tema Medialogy – education, technology and creativity – all in one.

De asemenea, vineri, 22 februarie 2013, va avea loc Danish Day la Athenee Palace Hilton din Bucuresti, incepand cu ora 13:00.

Inscrierile la Targul Ofertelor Educationale din Strainatate se fac accesand www.eef.ro si www.danish-day.com.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *