StartFoto – joc de fotografie pentru începatori

Start Foto

Start Foto

Banda Foto, promotorii creativității în fotografie, vin cu o nouă provocare, de data asta pentru cei care de-abia au început să meargă pe calea fotografiei.

StartFoto este un joc foto, menit să aducă un plus de inovație și creativitate în piața stagnantă a cursurilor de fotografie adresate începătorilor în domeniu.
La StartFoto, participanții vor învăța fotografia, jucându-se într-un nou concept marca Banda Foto. Fiecare participant va avea parte de o experiență unică și interactivă, fără hârtii, cursuri, table, săli de curs și alte accesorii plictisitoare.

StartFoto este un joc adresat celor care vor să afle ce înseamna fotografia și celor care își doresc să devină mai buni. Este gândit pentru începători. Singurele lucruri care vor fi prezente la joc vor fi organizatorii, participanții, pionii și zarurile. Un aparat de fotografiat este tot ceea ce participanții vor avea nevoie pentru a învăța bazele fotografiei.

StartFoto va avea loc sâmbată, 20 august 2011, în Parcul Kiseleff, iar punctul de întâlnire va fi în faţa Muzeului Antipa, la ora 11:00.

Veniţi alături Banda Foto pentru a face împreună primii paşi în arta fotografiei. Vă aşteaptă cu o experienţă unică, sperăm noi surprinzătoare, şi desigur cu nelipsitele “cookies”.

Taxa de participare: 17 lei.

Pentru a te înscrie la StartFoto accesează, https://www.bandafoto.ro/inscriere

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *