Peste 3500 de oportunități pentru tineri la Internship and Trainee Marathon – 40% dintre tineri își caută job în a doua jumătate a anului

40% dintre tineri își caută job în a doua jumătate a anului

Catalyst Solutions organizează de două ori pe an cel mai mare proiect online dedicat tinerilor la început de carieră. Ediția Internship and Trainee Marathon septembrie – decembrie 2022 reunește cele mai renumite companii din România. Evenimentul are loc pe portalul de joburi Hipo.ro, unde tinerii își pot crea un CV prin care să aplice la cele mai fresh stagii de practică, programe de internship, trainee și joburi entry-level.

Pentru fiecare proiect derulat în sprijinul studenților sau proaspăt absolvenților, Catalyst Solutions realizează studiul Comportamentul Generației Z pe Piața Muncii, cercetând nevoile și dorințele actuale ale tinerilor.

Ofertele de joburi din Internship and Trainee Marathon înglobează programele pe care tinerii și le doresc în timpul facultății sau la finalul acesteia.Potrivit studiului Comportamentul Generației Z pe Piața Muncii, 46% dintre studenții respondenți își doresc un stagiu de practică. 36% dintre tineri își caută un job entry-level full-time, în timp ce 16% dintre ei, unul part-time. 33% sunt studenți sau proaspăt absolvenți în căutare de internship.  Întregul grafic este afișat mai jos:

Conform studiului Comportamentul Generației Z pe Piața Muncii, 40% dintre tineri își caută job în a doua jumătate a anului. Catalyst Solutions, alături de cele mai mari companii din România le oferă tinerilor oportunitățile de creștere în carieră în cel mai potrivit moment al anului.

Printe cele mai renumite companii din România care le oferă tinerilor oportunități, se numără: HPE, Ubisoft, JDE, MassMutual, Accesa, British American Tobacco, Michelin, Heidelberg, Continental, Unilever, Vodafone, Holcim, CER Cleaning, JTI, Ursus, Veeam, HP Inc., Prysmian, KPMG, Bunge și Pentalog.

Studenții și proaspăt absolvenții au acces la gama largă de oportunități oferite prin site-ul www.hipo.ro. Pentru aplicarea rapidă la joburile disponibile, tinerii vor avea nevoie de un CV creat pe platformă.

Companiile care își doresc sa se implice în dezvoltarea profesională a candidaților prin stagii de practică, programe de internship, trainee și joburi entry-level sunt invitate să trimită un e-mail la adresa: angajatori@catalyst.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *