Opera Prima Revine In Liceele Bucurestene

Ministagiune OPERA PRIMA la Liceul Tudor Vladimirescu


În perioada 4-6 octombrie 2010, zilnic începând cu ora 11:00, OPERA PRIMA va desfăşura cea de-a doua MINISTAGIUNE din această toamnă în Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu” din Bucureşti , Blvd. Iuliu Maniu, Nr. 15, Sector 6.

Programul va fi după cum urmează:

Luni 4 octombrie 2010 – ora 11:00
„L-V: 8-16” după “Cred că nu m-aţi înţeles bine” de Rodrigo Garcia, cu Lari Giorgescu, regia Ioana Păun, Teatrul Luni de la Green Hours.
Marţi 5 octombrie 2010 – ora 11:00
ComediAmore, spectacol de Commedia dell’Arte cu Ştefan Lupu şi Andreea Mateiu, U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale”
Miercuri 6 octombrie – ora 11:00

„Oleanna” de David Mamet cu Iulia-Diana Samson şi Thomas
Ciocşirescu, regia Eugen Gyemant, scenografia Maria Pitea, U.N.A.T.C „I.L. Caragiale”

Ministagiunea se va bucura de sprijinul direct al domnilor Paul Chiribuţă – iniţiatorul şi coordonatorul proiectului OPERA PRIMA şi George Mihăiţă – directorul Teatrului de Comedie şi al Asociaţiei UNESCO Adolescenţii.

OPERA PRIMA îşi va continua activitatea şi în alte licee bucureştene de periferie şi va organiza asemenea ministagiuni şi spectacole lectură în cartiere, pentru adolescenţii şi tinerii de acolo.

Proiectul OPERA PRIMA este coordonat de o echipă de tineri profesionişti, masteranzi şi absolvenţi ai U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale” Bucureşti: Sorina Ştefănescu, Alexandru Mâzgăreanu, Maria Pitea şi Sorina Diaconu.

Centrul de Creaţie şi Educaţie prin Teatru OPERA PRIMA este un proiect inovativ care propune un model socio-cultural de educaţie şi reintegrare socială ce se adresează categoriilor defavorizate de pe raza Municipiului Bucureşti. Proiectul a fost implementat în ianuarie 2010 de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti împreună cu Teatrul de Comedie şi Clubul UNESCO „Adolescenţii”, în parteneriat cu U.N.A.T.C. „I.L.Caragiale” Bucureşti şi se va desfăşura până la finalul anului în curs.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.