Intalnirea Bobocilor din Grigore Moisil

Intalnirea Bobocilor Grigore Moisil

Intalnirea Bobocilor Grigore Moisil

Foto si text: Calin Horia Alexandru – cititor Teen Press

Întâlnirea din 26 Iulie nu a fost prima din acest an, dar cert este cã au fost prezenţi mai mulţi bobocei decât pãnã acum. Dupã lungi discuţii şi nişte certuri pe alocuri purtate pe Facebook, ne-am strâns în cele din urmã in faţa Colegiului Naţional “Grigore Moisil”.

Sã fiu sincer, nu m-am aşteptat sã vinã atât de mulţi, şi mai ales, cu aşa mare poftã de cunoaştere. Au fãcut faţã cu brio în faţa cãldurii supãratoare dar s-au prezentat destul de timizi la început, restrânşi pe grupuleţe, fiecare cu ideeile lui. N-a durat însã prea mult şi au început strângerile de mânã, prezentãrile, glumele iar timiditatea a fost lãsatã deoparte.

Conform planului iniţial, trebuia sã mergem în Herãstrãu pentru a uita de cãldurã cu o bataie cu apã, dar cum vremea se anunţa a nu fi prea îngãduitoare cu noi, am decis sã mergem în Centrul Vechi, şi sã ne rãcorim lãngã o limonadã rece. Cu ajutorul celor mai mari, s-au mobilizat toţi bobocii şi am plecat, pe trasee diferite ce-i drept, spre Lipscani. Important este cã am ajuns acolo ţoti împreunã şi ne-am aşezat la douã terase, una singurã fiind neîncãpãtoare pentru marea de oameni mici ce travsersa strãduţele “Micului Paris” de altã datã.

Concluziile sunt destul de plãcute, bobocii au reuşit sã se cunoascã, s-au simţit bine într-o atmosferã destinsã, plecând de la faţa locului cu o nerabdare destul de mare pentru începutul anului scolar, lucru destul de surprinzãtor pentru mine cel puţin. În rest despre ei, am numai cuvinte de bine, acum urmeazã sã vedem dacã vor avea şi ei odatã cu data de 12 Septembrie.

FB-Album[251849591509624]

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *