Daca ai putea sa fii un super erou ce abilitati ai vrea sa ai?

Daca ai putea sa fii un super erou ce abilitati ai vrea sa ai?

Primavara aceasta se da startul unui noi aventuri: gROw 0.9

AIESEC Bucuresti impreuna cu Scoala de Valori te provoaca sa-ti testezi limitele si sa cunosti lumea, in toata diversitatea ei !
Daca esti elev de clasa a 9-a la unul dintre liceele din Bucuresti si vrei sa traiesti aventura vietii, inscrie-te acum in programul care te va transforma in super erou. Intre 7 martie si 15 aprilie, te asteptam in programul gROw 0.9, un proiect centrat pe multiculturalism, definirea valorilor traditionale romanesti si dezvoltarea personala.
Invata cum sa te organizezi mai bine, cum sa faci un proiect de nota 10, descopera ce abilitati de super erou ai si nu in ultimul rand vino sa te distrezi.
Vei interactiona cu celelalte licee din Bucuresti si iti vei face noi prieteni dar cel mai cool este ca veti comunica numai in limba engleza. De ce? Pentru ca veti interactiona cu traineri internationali!
Daca pana acum nu te-am convins, poate ar trebui sa stii ca tarile ale caror culturi le vei cunoaste includ Brazilia, Camerun, Nigeria, Polonia si ca totul se va desfasura chiar aici in orasul tau! Si nu in ultimul rand, vei putea sa cunosti indeaproape valorile dupa care noi ne ghidam in AIESEC, cea mai mare organizatie internationala condusa de studenti!
Daca ti-am starnit interesul, te asteptam sa te inscrii pe site-ul nostru, www.growedu.ro, pana la data de 26 februarie !

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *