Film – Furia Titanilor – In curand

Furia Titanilor

Furia Titanilor

Titlul original: Wrath of the Titans
Gen: 3D, aventura
Regia: Jonathan Liebesman
Scenariul: Dan Mazeau, David Leslie Johnson
Producatori: Basil Iwanyk, Polly Johnsen
Distributia: Liam Neeson, Sam Worthington, Rosamund Pike, Ralph Fiennes, Bill Nighy
Casa de productie: Warner Bros/ Legendary Pictures
Limba: Engleza
Lansare in Romania: 30 martie

Sinopsis:

La o decada dupa ce l-a invins pe maleficul Kraken, Perseu (Sam Worthington) si-a construit o viata linistita de pescar intr-un sat, alaturi de Helius, fiul sau in varsta de 10 ani. Insa, in tot acest timp, lupta pentru suprematie dintre Titani si Zei a continuat sa ameninte echilibrul universului. Lipsiti de loialitatea oamenilor, Zeii pierd controlul asupra Titanilor condusi de nemilosul Kronos, tatal renegat al celor trei stapani ai lumii: Zeus (Liam Neeson), Hades (Ralph Fiennes) si Poseidon (Danny Huston). Fratii si-au inlaturat parintele cu mult timp in urma, lasandu-l sa putrezeasca in abisul intunecat al Tartatarului, o temnita temuta din adancurile lumii de dincolo.

[youtube]Xs7fzOrUopc[/youtube]

Cand Hades si Ares schimba taberele si fac o alianta cu Kronos pentru a-l detrona pe Zeus, Perseu nu-si mai poate ignora destinul. Cu atat mai mult cu cat puterea Titanilor incepe sa creasca si iadul se dezlantuie pe pamant. Cu ajutorul neinfricatei regine razboinice Andromeda (Rosamunde Pike), al fiului semizeu al lui Poseidon Argenor (Toby Kebbel) si al lui Hefaisotos (Bill Nighy), Perseu pleaca intr-o calatorie riscanta in adancurile Tartarului pentru a-l salva pe Zeus, a intemnita la loc Titanii si a salva omenirea.

In Furia Titanilor, mult asteptata continuare a succesului Infruntarea Titanilor, isi reiau rolurile Sam Worthington (“Avatar”) si actorii nominalizati la premiile Oscar® Ralph Fiennes (“The English Patient,” seria “Harry Potter”) si Liam Neeson (“Schindler’s List,” “Unknown”).

Cu mai multa actiune, mai multa intensitate, creaturi originale spectaculoase si efecte vizuale de exceptie, puse in valoare de tehnologia 3D, Real D 3D si IMAX 3D, Furia Titanilor promite o experienta cinematografica unica. Din 30 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane Furia Titanilor, o productie Warner Bros. Pictures in asociere cu Legendary Pictures, un film Thunder Road, co-produs de Furia de Titanes II, A.I.E. si COTT Productions.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *