Concert de lansare Cap De Craniu și Breathelast – Program și câteva surprize

cap de craniu breathelast

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, va avea loc lansarea materialului comun al trupelor Cap De Craniu și Breathelast, numit €œSplit It Out!. Materialul va fi lansat prin Metalfan Records Division în club Fabrica și cuprinde cele mai noi piese ale celor două trupe.

Materialul audio va putea fi downloadat în următoarele zile, iar linkul se va găsi pe paginile oficiale ale trupelor.

Cei prezenți la eveniment vor putea urmări în premieră două clipuri: clipul la piesa “The World Between Dream And Reality And The Man Without a Shadow” a celor de la Cap de Craniu și clipul Breathelast la piesa Sinking Ships.

Atenție! Clipul celor de la Breathelast va fi lansat online mult mai încolo, doar cei care vin la concert îl pot vedea mai repede.

Programul complet al evenimentului:
20:00 – Open doors
21:00 – Surpriză
21:30 – Breathelast part I
22:15 – Cap De Craniu part I
23:00 – Breathelast part II
23:45 – Cap De Craniu part II

Cap de Craniu  este probabil cel mai reprezentativ nume pentru scena deathcore autohtonă. Formația are la activ un EP și un full-length de debut, materiale ce s-au bucurat de reacții extraordinare, atât în România, cât și peste graniță.

Breathelast este una din cele mai active formații ale noului val, o forță de neoprit când vine vorba de concerte și studio. Breathelast au reușit să susțină un turneu în România, dar și prin țările vecine (Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria).

Biletele se pot achiziționa din locație, în seara evenimentului, la prețul de 20 Ron. În prețul biletului intră materialele anterioare ale trupelor.

de Irina Constantin

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *