Caravana BookLand, la sfarsitul celei de-a doua editii

Caravana BookLand, la sfarsitul celei de-a doua editii

Caravana BookLand, la sfarsitul celei de-a doua editii

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

Caravana BookLand, cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a doua editie, a fost prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

In perioada 13-24 decembrie, BookLand le iese in cale bucurestenilor iubitori de lectura, la statia de metrou Piata Universitatii (vestibulul intermediar) cu o multime de surprize, oferte speciale si promotii, la playlistul de peste 9000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante.

Titlurile variaza de la povesti nemuritoare pentru cei mici la nenumarate aparitii editoriale care ii vor incanta pe adulti, fiind adaptate la cerintele oricarui tip de cititor.

Tot in cadrul targului, se poate achizitiona, in perioada urmatoare, un numar mare de carti valoroase, la preturi de anticariat. Acestea fac parte din colectia stransa pana acum de Monica Tatoiu, initiatoarea proiectului „Noi citim“.

BookLand ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica si prin libraria on-line: www.book-land.ro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *