Breathelast pregatesc lansarea unui videoclip nou, Sinking Ships pe 7 Decembrie

In ajunul lansarii noului lor material, Breathelast au mai pregatit o surpriza: un nou videoclip, la a doua piesa de pe noul lor material.

Este vorba despre “Sinking Ships”, pentru care trupa a lucrat cu Resize Media.
“Videoclipul Sinking Ships este o pledoarie adusa sperantelor frante de orasul gri si cimentul neinsufletit. O lupta continua de a ramane un soi de om printre vasele goale care se ingramadesc la linia orizontului si uita de unde au plecat, murind pe dinauntru. Fata foarte amabila si draguta din videoclip simbolizeaza chiar speranta, ca un far care vegheaza si asteapta sufletele celor rataciti, la intoarcerea de pe marea de ciment”, declara Breathelast.
Prima piesa de pe noul material care a beneficat de un videoclip este “Wolves”, o colaborare cu Bogdan de la The Boy Who Cried Wolf.

Breathelast vor lansa un material impreuna cu Cap de Craniu, numit “Split It Out!”, pe 7 decembrie. Materialul va fi lansat prin Metalfan Records Division in club Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti) si cuprinde cele mai noi piese ale celor doua trupe.

Intarea se va face de la ora 20.00 si va fi 20 lei, iar in pretul biletului sunt incluse materialele anterioare ale trupelor: albumul Cap de craniu si Ep-ul de debut Breathelast.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *