Stiati ca

de Sabrina Canea – redactor

…conform DC Comic, noua Batwoman ar fi o evreică lesbiană?

…„muggle“ era iniţial un termen folosit pentru a numi pe cineva care fumează marijuana?

…numele personajelor Tom şi Jerry au apărut în urma Celui de-al Doilea Război Mondial? Pe atunci, soldaţii englezi erau numiţi „Tommies“, pe când cei germani „Jerries“.

…că Mario loveşte cărămizile, în joc, cu mâinile, iar nu cu capul?

…teoria care stă la baza desenului animat „Ed, Edd and Eddy“ susţine că toate personajele ar fi, defapt, moarte, iar oraşul în care trăiesc ar fi purgatoriul? Teoria explică astfel faptul că, deşi menţionaţi, părinţii personajelor nu apar niciodată, dar şi culoarea neobişnuită a unora dintre personaje.

…în carte, Frodo porneşte în aventură abia după 17 ani de la primirea inelului?

…în 2008, o echipă de oameni de ştiinţă a descoperit o proteină, pe care a denumit-o Pikachurin, după Pikachu. Se pare că proteina le amintea acestora despre viteza lui Pikachu, dar şi relaţia lui cu electricitatea.

…„The Powerpuff Girls“ au avut ca personaje de bază pe Flora, Fauna şi Merryweather din „Sleeping Beauty“?

…ţestoasele din „Teenage Mutant Ninja Turtles“ aveau, iniţial, toate bandane roşii? Ulterior, fiecare a căpătat altă culoare pentru a putea fi deosebite între ele.

toţi Smurfii se nasc bărbaţi? Femeile Smurfe sunt create prin pură magie.

…Hugh Laurie, actorul care îl joacă pe Dr. House, a recunoscut că se simte vinovat faţă de tatăl său, pentru că este plătit mult mai bine decât acesta? Tatăl lui Laurie este un doctor adevărat.

…cea mai bună scenă între două personaje de desene animate lesbiene care nu a fost vreodată filmată, trebuia să fie sarutul dintre Trixie (Speed Racer) şi Daphne (Scooby Doo’s)?

„Nintendo“ a fost înfiinţat în 1889, ca o companie de carţi de joc? Ei au scos primul lor joc video în 1978.

ultimul episod din primului sezon al show-ului „Courage, the Cowardly Dog“ – „Marele Fusilli“ – are ca final scena în care Courage, practic, controlează trupurile moarte ale lui Muriel şi Eustace? Astfel, toate episoadele de după sezonul întâi sunt doar gândurile lui Courage. Muriel şi Eustace au murit, Courage înnebunind şi încercând din răsputeri să se mintă pe sine şi, totodată, pe noi.

…show-ul TV „Futurama“ conţine aproximativ 1000 de personaje unice?

…dacă ar fi să urmăreşti fiecare episode din „Seasame Street“ non-stop, ţi-ar trebui cel puţin jumătate de an?

…al doicea prenume al lui Donald Duck este Fauntleroy?

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *